Naredi sam: Pasji tik-tak

  • Novice
  • Domače žverce
  • Divje žverce
  • Vaše Žverce
  • Žvercomat
  • Naredi sam
  • Trgovina
quatsch

Naredi sam: Pasji tik-tak

18 / 05 / 2013   A. Š.

Vsi lastniki psov dobro vemo, da imajo naši kosmatinci včasih res hud zadah – težavo lahko odpravite ali pa vsaj omilite s peteršiljevimi priboljški!

Potrebujete

  • 1,5 skodelice polnozrnate moke
  • 1 čajno žličko pecilnega praška
  • 50 g masla
  • 1/3 skodelice jogurta
  • 1 čajno žličko medu
  • 4 žlice sesekljanega svežega peteršilja.

Vse sestavine dobro zmešajte– če je zmes presuha, ji dodajte še malo vode. Na pomokani površini razvaljajte maso na debelino 1 cm in jo razrežite na kvadrate. Položite jih na pekač, obložen s peki papirjem in jih na 200° C pecite 15 - 20 minut.

Vir: bestbullysticks.com

Oglejte si še več receptov za slastne priboljške:

  • Naredi sam: Zdravi jetrni priboljški

  • Naredi sam: Piščančji prigrizek

  • Naredi sam: Tunini priboljški

  • Naredi sam: Priboljški za morske prašičke

  • Naredi sam: Deini slastni priboljški

  • Naredi sam: Puranovi priboljški



Vas zanima...

 

  • Kaj storiti, ko žverca po nesreči uide?
  • Kje je najbližji veterinar?
  • Na katero zavetišče naj se obrnemo?
  • Kaj narediti, če najdemo žival?
  • Kaj narediti, če opazimo mučenje živali?

 

Odgovore na ta in še več vaših vprašanj lahko poiščete v Žvercomatu!

Najbolj
  • brano
  • ocenjeno
  • Uredništvo portala
  • Oglaševanje
  • Kontaktirajte nas
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Pogoji delovanja trgovine

Copyright © 2025 www.zverce.si

Google+




izdelava spletnih strani

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Razumem in želim nadaljevati. Za več informacij o piškotkih kliknite tukaj.