Naredi sam: Deini slastni priboljški
12 / 11 / 2011
Psička Dea, zagrizena pasja blogerka, ima super pridno človeško mamo, ki ji pripravlja slastne jetrne priboljške – recept zanje tokrat deli tudi z vami!
Potrebujete:
- jetrca
- riževo moko
V mešalniku sesekljajte jetrca ter jim dodajte enako količino riževe moke.
Iz dobljene mase oblikujte štručke in jih pecite pri 175° C dobre pol ure, oziroma dokler niso pečene – čas peke je odvisen tako od vaše pečice kot tudi od debeline štručk.
Ko se štručke ohladijo, jih z mesoreznico narežite na centimeter debele rezine.
Pa dober tek!
Avtorica recepta in fotografij je Deina šefica, Mojca Lipicer, ki skrbi tudi za lektoriranje Deinega bloga – pasje tačke lahko namreč pri tipkanju hitro izpustijo kakšno vejico...
Imate tudi vi kakšen recept, ki bi prav prišel tudi ostalim lastnikom žverc? Pošljite nam ga na info@zverce.si!
Sorodne novice
- Naredi sam: Pasje darilo 17. 12. 2011
- Naredi sam: Valentinovi srčki 11. 02. 2012
- Naredi sam: Pasja posodica presenečenja 28. 01. 2012