Naredi sam: Puranovi priboljški
Doma narejeni pasji priboljški so ne le okusni, ampak tudi zdravi!
Potrebujete:
- 0,5 kg mletega puranjega mesa
- žlico olivnega olja,
- 2 žlici naribanega parmezana
- 2 žlici nasekljanega peteršilja
- nariban korenček
Priprava:
V posodi zamešajte vse sestavine. Z dobljeno maso prekrijte dno pekača, ki ste ga obložili z aluminijasto folijo. Priboljške pecite na 90° C dve uri, nato pekač vzemite iz pečice. Maso razrežite na manjše koščke, obrnite jih na nezapečeno stran in pecite še 1 do 2 uri, dokler se ne popolnoma izsušijo.
Tako pripravljeni priboljški so uporabni do teden dni.
V galeriji si oglejte, kako je priprava priboljškov potekala pri nas:
Ali tudi vi svoji žverci kdaj pripravite kaj posebnega? Pošljite nam vaš recept na info@zverce.si!
Sorodne novice
- Naredi sam: Pasje darilo 17. 12. 2011
- Naredi sam: Pasja posodica presenečenja 28. 01. 2012
- Naredi sam: Pasja IQ igrača 03. 12. 2011